Wereldmarkt

Opnieuw wereldmarkt op Villa Pace 2021!
Diversiteit fleurt Sint-Niklaas op

Alle partners binnen de vzw Villa Pace kozen ervoor om het thema voor de Wereldmarkt te behouden dat in 2020 al gekozen was, maar niet heeft kunnen plaatsvinden.

Het thema ‘Diversiteit fleurt Sint-Niklaas op’ vindt een brede aansluiting bij het beleidsprogramma van de stad en kan vanuit verschillende invalshoeken bekeken worden door de verschillende standen. De slogan brengt een positieve boodschap naar buiten en kan gepersonaliseerd worden per stand.

Bv. :   

  • diversiteit fleurt ‘Vereniging X’ op
  • diversiteit fleurt de Wereldmarkt op
  • biodiversiteit fleurt ‘X’ op

Bedoeling is dat de verenigingen/deelnemers de elementen “diversiteit” en “Sint-Niklaas” invullen volgens hun thema, werking, locatie…

We doen een oproep aan alle standhouders om dit thema zichtbaar te maken en ook deel te nemen aan de rode draad, een spel langsheen verschillende standhouders op de Wereldmarkt. Met de rode draad proberen we spelenderwijs kinderen en ouders te sensibiliseren.

De wereldmarkt verhuist naar de Grote Markt binnen een afgesloten zone. Hier geniet je van heerlijke wereldkeuken en ontdek je uiteenlopende wereldinitiatieven.  

Ben je lid van een organisatie die graag deelneemt aan de wereldmarkt? Schrijf je nog in tot en met 15 augustus om bezoekers te verwennen met je wereldse lekkernijen en producten.  

Coronaveilig op de wereldmarkt 

Op de wereldmarkt gelden dezelfde regels als bij de wekelijkse markt. In deze zone zijn coronamaatregelen zoals de mondmaskerplicht en social distancing van kracht. We voorzien ook publiekstromen binnen deze zone. 

Meedoen met de wereldmarkt?

Aanmelden kan tot en met 15 augustus!