U bent hier

De Kreuners!

De Kreuners zijn de eerste headliner van Villa Pace 2018!

De Kreuners hebben er weer volop zin in en gaan opnieuw de baan op! Eind vorig jaar verbaasden ze iedereen door aan te kondigen dat ze terug zouden optreden. Enkele zaalshows in juni (AB Club in Brussel en De Casino in Sint-Niklaas), waren in een mum uitverkocht en nu staan de jongens scherp voor een heuse zomertour.

Die tour brengt de heren naar Villa Pace op zaterdag 1 september. Ze staan er op het hoofdpodium. Op datzelfde podium treedt ’s middags Kapitein Winokio op. Meer namen volgen later.

Voor Walter Grootaers was het ‘een geval van Grote Goesting’. Walter: ‘We merkten stilaan dat de grote goesting er weer was, en dat bleek ook toen we een paar maanden geleden enkele keren afspraken in een repetitiekot. Dat was er muzikaal meteen boenk op, en vooral: het was weer heel plezant.  Alle agenda’s vielen goed voor volgende zomer, en de organisatoren zijn ook blij dat we weer opduiken. We kijken er echt naar uit.’

In 2012 ontvingen De Kreuners tijdens de uitreiking van de MIA’s de Lifetime Achievement Award voor hun verdienste voor de Vlaamse populaire muziek. Ze verkochten dat jaar ook drie keer het Sportpaleis uit. Binnenkort brengt de band nieuwe muziek uit, maar verwacht ook grote hits zoals ‘Ik Wil Je’, ‘Zo Jong’ en ‘Zij Heeft Stijl’ en een fijne greep uit onbekender werk. En vooral: veel goed humeur!