U bent hier

 

Channel Zero, CPeX, Sylvie Kreusch en nog veel meer!

Het heeft een tijdje geduurd, maar nu kunnen we de line up van Villa Pace bekend maken!

Op de Grote Markt kan je op vrijdag Fleddy Melculy, The Clement Peerens Explosition en Channel Zero aan het werk zien. Daarna sluiten De Hijsberen de boel af met een heuse DJ-set. Op zaterdag verwelkomt het marktpodium Slow Pilot en De Kreuners, met een afsluitende DJ-set van Studio Brussellegende Dirk Stoops. Voor de kinderen is er die namiddag ook nog Reginald & De Bosbeesten en Kapitein Winokio.

Voor het alternatievere werk kan je zoals elk jaar terecht op 't plein en De Nest op het Sint-Nicolaasplein. Daar zie je op vrijdag Sylvie Kreusch, Nordmann, Dans Dans, Bed Rugs, Lysistrata (Fr), Piquet, Statue en Mantis zich in het zweet werken. Op zaterdag is er Condor Gruppe, BARST, Bark, Fornet, Bear en Monkey Juice. Hier worden nog enkele namen toegevoegd aan de programmatie.

De eerste dag op het Castrohof wordt gecureerd door Studio Brussel (en lokale) sensatie Black Mamba. Zij inviteerde Catwar & Lilihell, Soul'Art, Jonas Lion, Omo Frenchie, Hakimm en Murda. Er zijn nog twee plaatsen vrij die worden toegewezen aan de winnaars van de vi.be wedstrijd. Op zaterdag ontvangt het Castrohof Mellow Sound, Verse Ital, Bambou Negro, Kosmo Sound en Borokov. Op zondag mogen My Baby en Doylu het festival beeindigen.

In het park ontvangt Krankenhaus op vrijdag Roi Perez, JoyhauserCellini, Capoon en Kimman. Op zaterdag worden de beats verzorgt door Konstatin Sibold (De), Kiani & His Legion, Innerschades, Pelace en Karawane.

Tenslotte kan je in de salons op zaterdag en zondag terecht voor concerten van VisionOn en Cedel.