U bent hier

 

Ballons, BOOM fest... en meer op Vredefeesten.be

Villa Pace is een onderdeel van de jaarlijkse Vredefeesten in Sint-Niklaas. Naast concerten en de wereldmarkt kan je ook genieten van deze pareltjes.

Ballonfestival

Ballonnen zijn niet weg te denken tijdens de Vredefeesten. Dat is ook dit jaar niet anders. Als het weer meezit, kleuren ook dit jaar talloze ballonnen de hemel boven Sint-Niklaas tijdens het weekend van de Vredefeesten.  De ballonnen zullen tijdens deze editie helaas niet vanop de Grote Markt opstijgen. Enkel de piloten en passagiers zullen weten waar de geheime opstijglocaties zijn. Je zal het spektakel dit jaar dus nog niet van dichtbij kunnen meemaken. Genieten van kleur en special shapes in de lucht kan gelukkig wel en op een volledig coronaveilige manier. Vergeet zeker niet omhoog te kijken tijdens het Vredefeesten-weekend!

Naar het ballonfestival op Vredefeesten.be

BOOM fest

Het stadspark maakt plaats voor BOOM fest. Drie dagen lang de place to be om te feesten en profiteren van geweldige livemuziek. Camille Dhont zorgt voor “Vuurwerk” en Willy Sommers “laat de zon in je hart”. Ook Soulbrothers is van de partij. De band zorgt voor entertainment, plezier en straffe muziek. Je hoeft niet vooraf te reserveren voor een plaatsje.

Naar BOOM fest op Vredefeesten.be

Kermis

Ook de kermis keer terug naar de Vredefeesten. Kermis betekent steeds plezier voor groot en klein! De kermis zal doorgaan op de Grote Markt. Naast de kermis, kan ons jong geweld zich ook uitleven op de speeltuin op het Sint-Nicolaasplein. Genieten van een gezellig terrasje op het kleurrijk aangeklede plein kan ook nog steeds tijdens de Vredefeesten. 

Naar de kermis op Vredefeesten.be

Meer info

En er staat nog meer op het programma tijdens de Vredefeesten.

Ontdek het volledige programma op Vredefeesten.be